Lukio-osaamista jo 45 vuoden ajan

– opiskelijamme menestyvät hyvin ylioppilaskirjoituksissa

Valtavasti valinnanvaraa

– oppimisen iloa viihtyisässä ympäristössä

Mäntän lukio

Lääketieteellinen linja

Taide­, musiikki ja urheilu

Kaksois- ja kolmoistutkinnot

Haku opiskelijaksi

Valtavasti valikoimaa

Mäntän lukio Taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa on monipuolinen yleislukio, joka tarjoaa sinulle runsaan opintotarjonnan ja laadukkaan opetuksen kaikissa lukion oppiaineissa. Mäntän lukio on moderni ja kehittyvä oppilaitos, jossa voit yleislukion ohella opiskella muun muassa lääketieteeseen valmentavia opintoja sekä taidetta, musiikkia ja urheilua.

Lääketieteellis-luonnontieteellisellä linjalla voit opiskella lisäopintojaksoja biologiasta, kemiasta, fysiikasta ja matematiikasta. Linjalla tehdään yhteistyötä eri yliopistojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Lisäksi järjestetään lukio-opintoihin kuuluen valmennuskursseja lääketieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin.

Mäntän lukiossa voit valita monipuolisia opintojaksoja myös taiteesta ja musiikista sekä opiskella lukion Huippu-urheiluakatemiassa (HUA). Yhteistyötä tehdään taiteen osalta muun muassa Autere-opiston, Serlachius-museoiden ja Mäntän kuvataideviikkojen kanssa. Musiikin opintojaksoilla yhteistyötä tehdään Merikanto-opiston kanssa ja Huippu-urheiluakatemiassa Mäntän seudun koulutuskeskuksen ja paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Mäntän lukiossa voit halutessasi tehdä kaksois- tai kolmoistutkinnon eli yhdistää lukion, ammattikoulun ja ylioppilastutkinnon. Mäntän lukiosta valmistumisen jälkeen, kaikki mahdolliset jatkokoululutuspaikat ovat sinulle avoinna aina ulkomaita myöten.

 

Ihastu Mäntän lukioon alla olevan videon kautta!

Yhteistyössä